Login

Register

Login

Register

SOCIAL
CzechEnglishFrenchGermanHungarianRussian

FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Az alábbi fizetési módokkal lehetséges a megrendelt termékek árának kiegyenlítése:

BANKI ÁTUTALÁS (előreutalás)

A fizetendő összeget előre át kell utalnod a Axi Plusz Kft. Kereskedelmi és Hitelbanknál vezetett 10402908-50526869-69541006 számú bankszámlájára.

Akkor indítjuk útnak a csomagodat, ha az utalásod megjelent számlánkon. Az utalásokat – ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod – az utalás napján már látjuk, a csomag feladása általában a pénz beérkezését követő munkanapon történik.

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Készpénzben vagy bankkártyával átvételkor a futárnál. Az utánvétel bankkártyás fizetés költsége a GLS futárszolgálat tájékoztatójában részletes megtalálható. A tájékoztató az alábbi GLS logóra kattintva érhető el:

ELFOGADOTT BANKKÁRTYÁK:

A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

Minden olyan VISA és Mastercard / Maestro kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák.