Login

Register

Login

Register

SOCIAL
CzechEnglishFrenchGermanHungarianRussian

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A MEGRENDELT TERMÉKEKET INGYEN SZÁLLÍTJUK 10.000 Ft-tól!

10.000,-Ft-ig bruttó 1.270,-Ft.

A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A megrendelt termékeket készpénzben vagy bankkártyával átvételkor a futárnál lehet fizetni. Az utánvétel bankkártyás fizetés költsége a GLS futárszolgálat tájékoztatójában részletes megtalálható. A tájékoztató az alábbi GLS logóra kattintva érhető el:

MIKOR KAPOM MEG A RENDELÉSEM?

A 12:00 óra előtt beérkezett rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, a 12.00 óra után beérkezett rendelések pedig másnap kerülnek feladásra.

Előreutalás esetén, az utalás beérkezését követő munkanapon adjuk fel a csomagokat.

HÁNY ÓRAKOR ÉRKEZIK A CSOMAGOM?

A futár munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti a csomagot az otthonába vagy munkahelyre, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

A szállítás napján a futárszolgálat küld egy email-t, ők tájékoztatnak a kézbesítés várható dőpontjáról, általában 3 órás időintervallumot adnak meg. Megkapja a futár telefonszámát is, akinél lehet érdeklődni.

Garantált időpontban történő szállítást sajnos nem tudunk ígérni, mivel az csak jelentős plusz költségekkel lenne biztosítható.

TUDOK -E MAGYARORSZÁGON KÍVÜLI SZÁLLÍTÁSI CÍMRE CSOMAGOT RENDELNI?

Örömmel küldünk csomagot az alábbi EU-s országokba, ahol néhány napos átfutási idővel lehet számolni. További információ email-ben a kutyaoaziswebaruhaz@gmail.com címre, és küldünk egyedi ajánlatot a szállításra.

MI A TEENDŐ SÉRÜLTEN ÉRKEZETT CSOMAG ESETÉN?

Igyekszünk a csomagokat megfelelően becsomagolni.

Amennyiben a csomag ennek ellenére esetleg mégis sérült állapotban érkezne, kérjük minden esetben vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral átvételkor amivel igazolni tudja a sérülés tényét.

TOVÁBBI RÉSZLETEK AZ ALÁBBI ÁFSZ-BEN TALÁLHATÓ:

ÁSZF